NEWS - EVENTS

Travel experience

Tip for safe flight in covid


Here are some tips you can use when flying in order to minimize the possibility of nCoV infection.

9 notes for safe tourism in covid-19


WHO stated Covid-19 is a pandemic and calls for countries to drastically deal with. The Ministry of Health recommends that people do not travel to epidemic countries or regions. If there are domestic trips at this time, keep the following notes in mind.

6 rules when filling the entry sheet


Entry ticket Aside from verifying that you do not bring any prohibited items, they have other important purposes as well, explained Australian professor Brendan Murphy. During the current COV outbreak, the authorities relied on the information provided in the paper entry ticket to get in touch with tourists as needed.

11 things you should not do on a plane


Here are the flight attendant's tips on how passengers should behave on the plane.

No greetings

“I wish passengers greet me when they get on plane The flight attendants are human too..

Kinh nghiệm du lịch biển tiết kiệm cho sinh viên sau mùa dịch


Đại dịch Covid19 đã tác động rất lớn đến làm ảnh hường không nhỏ đến việc học tập, công việc và đời sống hằng ngày của mọi người nói chung, và sinh viên nói riêng. 

Kinh nghiệm du lịch Hà Nội – Đà Nẵng


Bạn ở Hà Nội và mùa hè này bạn muốn đặt chân đến miền trung khám phá Đà Nẵng xinh đẹp. Nhưng hiện tại bạn lại vô cùng phân vấn với hàng loạt vấn đề từ việc đi đâu cho hợp lý, đặt phòng, di chuyển như thế nào?

Những lưu ý khi đi du lịch Thái Lan


Thái Lan một đất nước du lịch làm say lòng người với những danh lam thắng cảnh tuyệt đẹp và hệ thống chùa chiền nguy nga, những khu vui chơi giải trí được nhiều người yêu thích.

13 taboos when visiting Japan


In Western countries, it is polite to leave a tip, and in Japan it is the opposite, even the waiters in this country consider it an insult. So if you leave any extra money, the restaurant staff will chase it back.

Kinh nghiệm du lịch Bangkok tự túc


Bangkok là thiên đường du lịch với tất cả những gì một khách du lịch Thái Lan tự túc mong muốn. Hàng trăm trung tâm thương mại, các khu chợ đủ màu sắc, những khu vui chơi và điểm du lịch kỳ ảo.